Zakelijk

‘ROMTE op de zaak’

Interieuradvies voor bedrijven

Zou je voor jezelf of je personeel graag een plek willen ontwikkelen waar iedereen zich prettig voelt? Een kantoor waar je je klanten graag ontvangt? Waar je identeit en uitstraling met elkaar overeen komen? Ik denk graag mee! Of het gaat om een korte brainstorm of een uitgebreid visueel 3d plan; er is van alles mogelijk. In de afgelopen jaren heb ik ontwerpen voor kantoren, winkels, b&b en praktijken mogen maken en ik denk ook graag met jullie bedrijf mee. Lees hieronder meer over het aanbod: 

Basis advies

€375*

Heb je een mooi bedrijf opgebouwd, maar sluit de uitstraling van je kantoor hier niet op aan? Wil je je witte muren identiteit geven? Je merk laten spreken en je klant het juiste gevoel geven? Laat me je helpen. 

Tijdens dit ‘Basis advies’ kom ik bij je langs om kennis te maken. In +/- 1 uur tijd bespreken we je wensen. We nemen de tijd om je bedrijfsidentiteit en de daarbij passende branding door te nemen. Na dit uur werk ik het plan op kantoor verder uit en zorg ik voor een interieurplan waarmee jullie verder kunnen. Praktisch haalbaar en met een tikkeltje lef, waardoor je klanten geprikkeld worden.   

Dit advies geldt voor een ruimte tot max. 50m2. Is de ruimte groter of gaat het om meerdere ruimtes? Dan zorgen we voor een ‘Advies op maat’.  

  Sfeerplan

  Kleurenplan

  Indelingsplan

 

Compleet advies

€675*

Klinkt het ‘Basis advies’ je goed in de oren, maar zoek je net wat meer? Dan kun je kiezen voor dit ‘Compleet advies’. Met dit advies werken we de plannen ook visueel uit, waardoor je er een goed beeld bij krijgt. Naast een 2d plattegrond laten we ook mooie 3d beelden zien om beeld te krijgen bij het eindresultaat. Het advies is gebaseerd op 1 bedrijfsruimte (van max. 50m2) en kan prima fungeren als basis voor andere bedrijfsruimtes. Trek de stijl door naar de kantine tot zelfs de toiletten voor een complete beleving. Wil je dit ook in en 2d en 3d beeld zien? Dan maken we er een ‘Advies op maat’ van, zie hieronder. 

  Kleuradvies

  Indelingsplan

  Sfeerplan

  2D Plattegrond

  3D Beelden

  Materialenplan

Advies op maat

€75*

Passen bovenstaande pakketten niet helemaal bij je vraag? Dan maken we er samen een passend ‘Advies op maat’ van. Zo weten we zeker dat je vraag een antwoord wordt.

  Meerdere ruimtes

  Verlichtingsplan

  Styling

 

 

 

* De vermelde prijzen zijn excl. BTW. Binnen een afstand van 30km (vanaf postcode 9285) worden er geen reiskosten verrekend. Buiten deze afstand geldt een vergoeding van 0,35 per kilometer.