WELKOM

Mijn naam is Baukje van der Wal. Sinds het voorjaar van 2019 woon ik samen met mijn gezin weer in Buitenpost, Friesland. Daarvoor hebben we 10 jaar in Ethiopië gewoond en gewerkt. Naast het bedrijf wat we daar hebben opgezet ben ik gestart met UBUNTU Lifestyle. Een merk dat door onszelf ontworpen producten uit Ethiopië verkoopt. Ik hou er van om met product- en interieurontwerp bezig te zijn en nu we weer in Nederland wonen kan ik hiermee verder aan de slag. Lees helemaal onderin meer over mijn 3 focuspunten die mijn werk als interieurstylist onderscheidt van anderen.

Meer met minder

Toen we 10 jaar geleden naar Ethiopie vertrokken hebben we al onze spullen verkocht, weggegeven of weggegooid. We lieten onze spullen los en vertrokken met 4 koffers op naar een nieuw avontuur. Dat loslaten van spullen gaf ons toen zoveel vrijheid en rust. We hadden qua spullen niets om ons zorgen over te maken. Wat een overzicht en rust gaf dat. Een leven zonder ballast. Na een jaar reizen door Afrika gingen we ons vervolgens settelen in Ethiopië. Tijd om ons weer ergens thuis te voelen.

Mooi met minder

Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om een thuis te hebben. Een plek om op te laden en om tot rust te komen. Met mooie ingerichte kamers die overzichtelijk zijn en ruimte geven. Vandaar ook de naam ROMTE (=fries woord voor RUIMTE) Interieuradvies. Want het gaat niet alleen om de fysieke ruimte, maar ook de ruimte die daardoor in ons hoofd ontstaat. Dit verhaal wil ik graag delen en hopelijk samen met jou uitwerken

Groetjes,

Baukje van der Wal

Persoonlijk

Voordat ik start met een interieuradvies vind ik het belangrijk om de klant beter te leren kennen. Persoonlijke aandacht en interesse zorgen voor een beter eindresultaat. En een leuke samenwerking is ten slotte voor beide partijen het prettigste.

Lef

Ik luister graag naar de wensen van de klant en probeer daar wat lef in te brengen. Hierdoor past het advies bij je, maar zal het ook zorgen voor een ‘wow’-effect. Hoe leuk is het om je huis binnen te stappen en te denken; ‘wow, dit ben ik!’

Minimalistisch

Ik vind het belangrijk dat een ruimte in balans is. Een goede indeling en daarbij aansluitend een passend kleurenplan. Met de juiste kleuren en materialen is de kamer in principe al klaar en zijn er niet heel veel accessoires nodig. Dit zorgt alleen maar voor onnodige drukte.