DIY Corona creaties

door | jan 16, 2021 | 0 Reacties

Nu we in deze lockdown periode wat meer thuis zijn, merk ik dat ik meer in huis begin te rommelen. Ook wel weer lekker om creatief bezig te zijn.

Toen ik via instagram op de pagina van @prchtg de leuke challenge #prchtglovesfoekjefleur2021 tegen kwam werd ik gelijk enthousiast. De pagina van Prchtg vind ik inspirerend qua kleurgebruik, dus dit trok mijn aandacht. Samen met @foekjefleur hebben ze een challenge bedacht om schoonmaak-/drinkflessen te herbruiken en er leuke vaasjes van te maken (gebaseerd op de producten van Foekje FLeur). Aan de slag dus!

Alle kastjes werden open getrokken. De kids waren ook enthousiast en samen verzamelden we allemaal – haast lege – flessen op tafel. Wat een hoop flessen zwerven er dan rond in ons huis :O.

 


Flessen verzamelen

 

Gelijk begonnen we met flessen schoonmaken – lekker kliederen – en werden de etiketten los geweekt. Ze waren nog maar net droog of de verf werd al uit de kast getrokken. Wederom een leuke bezigheid. Eerst maar een laagje grondverf. Niet persé nodig, maar hoe meer verf, hoe leuker ;).


Flessen in de grondverf

 

Omdat ik graag met de verf van Vestingh werk, heb ik paar testpotjes besteld in de kleuren van mijn huisstijl. Zo kon ik weer een paar nieuwe kleuren testen én werkte ik mooi in ‘mijn’ eigen kleurenpalet.


Verf van Vestingh paint&craft

 

Prachtig om zoveel kleur bij elkaar te zien! Even langs de winkel voor een bos tulpen en we waren klaar voor de foto. Delen op instagram en wie weet winnen we een prijs. Al was het meer het proces van maken met de kids die deze challenge zo leuk maakte.

Doen jullie ook mee?


Eindresultaat!