DIENSTEN

Hier vind je al mijn diensten. Ben je op zoek naar iets wat er niet tussen staat?

Neem dan contact met me op, ik denk graag met je mee! 

Flits advies

€245*

Ben je toe aan een vernieuwing in je woonkamer, maar weet je niet goed hoe je het aan moet pakken? Tijd voor een nieuwe kleur, maar geen idee welke? Of is de indeling nog wel passend? Soms is het fijn om even wat hulp van buitenaf te krijgen. Ik denk graag even mee!

Tijdens een anderhalf uur durend bezoek bespreken we je woonwensen. We kijken welke sfeer en stijl je graag in huis zou willen en welke kleur daar goed bij zou passen. Daarnaast kijken we naar de huidige indeling en hoe de bestaande meubels het beste tot hun recht komen. Met mijn meegebrachte kleurstalen kan ik gelijk advies geven. Daarnaast maak ik notities voor je, zodat je niets kwijtraakt als je aan de slag gaat.

  Kleuradvies

  Indelingsplan

Basis advies

€675*

Ben je net verhuisd en heeft je woning nog een eigen stijl nodig? Ben je net in een nieuwbouwwoning komen wonen die nog sfeer mist? Of ben je gewoon toe aan totaal iets nieuws? Als je even niet weet waar te beginnen, dan is dit pakket geschikt voor jou!

Na een telefonische afspraak kom ik graag even langs om je wensen te bespreken. Welke sfeer zou je graag willen zien en welke stijl past bij je? We kijken naar bestaande meubels en huidige indeling. Vervolgens ga ik op kantoor aan de slag met een sfeerplan, 2d plattegrond met indeling, 3d beelden én geef ik kleur- en materiaaladvies. Vervolgens kom ik bij je langs en presenteer ik de plannen en kun je aan de slag.

Wil je ook voor andere ruimtes advies hebben? Dan is het ROMTE compleet advies wellicht geschikt voor jou.

  Kleuradvies

  Indelingsplan

  Sfeerplan

  2D Plattegrond

  3D Beelden

  Materialenplan

Compleet advies

€975*

Bij het ROMTE basis advies hebben we een mooie basis neergelegd voor een specifieke ruimte in je huis. Wil je dit ook doortrekken naar andere ruimtes? Dan is het ROMTE compleet advies wat je zoekt.

Na een telefonische afspraak kom ik graag even langs om je wensen te bespreken. Welke sfeer zou je graag willen zien en welke stijl past bij je? We kijken naar bestaande meubels en huidige indeling. Vervolgens ga ik thuis aan de slag met een sfeerplan, 2d plattegrond met indeling, 3D beelden en geef ik kleur- en materiaaladvies. Vervolgens presenteer ik de plannen en kun je aan de slag.

Zou je aanvullend shopadvies willen hebben? Of kan ik helpen met het stylen van de ruimte? Laat het me weten!

  Kleuradvies

  Indelingsplan

  Sfeerplan

 2D Plattegrond

  3D Beelden

  Materialenplan

Advies op maat

Verlichtingsplan: €175*

Overig advies: €75/uur* 

Wil je naast een ROMTE pakket aanvullend nog een VERLICHTINGSPLAN uitgewerkt hebben, wil je graag dat ik met je ga SHOPPEN of heb je hulp nodig bij het STYLEN? Wil je graag de ideeën tot leven zien komen in een 3D ONTWERP of heb je ander ADVIES OP MAAT nodig? Geef aan waar je naar op zoek bent en we werken samen een plan uit. Ik help je graag!

Bel me op tel.nr. 06 513 15 990, stuur een mail op baukje@romteinterieuradvies.nl of vul het contactformulier in.

  Verlichtingsplan

  Shophulp

  Styling

  3D ontwerp

  Overig advies

* De vermelde prijzen zijn incl. BTW. Binnen een afstand van 30km (vanaf postcode 9285) worden er geen reiskosten verrekend. Buiten deze afstand geldt een vergoeding van 0,35 per kilometer.

 

* De vermelde prijzen zijn incl. BTW. Binnen een afstand van 30km (vanaf postcode 9285) worden er geen reiskosten verrekend. Buiten deze afstand geldt een vergoeding van 0,35 per kilometer.